Swan Market (Rotterdam)

Swan Market (Rotterdam)

Soms is een dagje op jacht gaan naar pareltjes onder het genot van een hapje en drankje precies wat een mens nodig kan hebben. Vooral als dit gepaard gaat met een groene omgeving en live muziek. De Swan Market in Rotterdam – en overigens ook veel andere leuke steden – biedt precies dat. Een creatief, off-line marktplaats in een inspirerende omgeving.

Zondag 29 april liep ik met mijn voetjes door het natte gras op de Parklaan, gelegen naast het mooiste park van Rotterdam. Mijn blik gefixeerd op alle unieke spulletjes, aangeboden door startende en creatieve ondernemers die hun producten aan het grotere publiek willen tonen.

De Swan Market is een lifestyle markt waar een divers creatief aanbod te vinden is. Denk aan (handgemaakte) sieraden, accessoires, mode, vintage en retro items, kids kleding en hebbedingetjes, maar ook aan betaalbare kunst en gierig-makende interieur decoratie. En vooral héél veel planten, yeey!

En niets is zo fijn als na het shoppen neer kunnen ploffen met een hap en een slok op. Wat de Swan zo goed doet is een bijna net zo groot scala aan foodtrucks en eetkraampjes uitstallen, als dat ze aan shop gelegenheden doen. Authentieke trucks serveren gerechten van over de hele wereld. Vis, vlees, vega en vegan happen, maar ook verse smoothies en fruit, niets ontbreekt!

Ondanks de grijze wolken en zachte druppels liet fanatiek en hip Rotterdam zich niet kisten. Vol genoegen stond menig man en vrouw met een grote lach op het gezicht en een biertje in hand te genieten van de live muziek, gespeeld en gezongen door gepassioneerde artiesten.

Zelf ben ik ook zeer voldaan weer richting huis gekeerd, met mijn suikervrije lekkernijen van een bakker die 100% weet wat smullen inhoudt. Spelt-banaan-choco cake en Spelt-haverkoeken… nom nom nom!

Wil jij ook een bezoek brengen aan de Swan Market? Van Utrecht tot Antwerpen, Rotterdam en Den Haag, de Swan reist een heel eind af! Bekijk de website voor alle aankomende data en locaties en plan alvast een heerlijk dagje met vrienden of familie.

Pas wel op: een bezoek aan de markt komt gegarandeerd met het legen van de portemonnee… want: TEVEEL leuke spullen die je niet wilt laten liggen!

Swan Market: http://swanmarket.nl/

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.