Tips voor de perfecte vakantie in eigen land!

Tips voor de perfecte vakantie in eigen land!

Als traveljunkie, globetrotter, world-wanderer is het reizen en de wereld willen ontdekken naadloos met mij verbonden. Nu de hele wereld op zijn kop staat en 2020 stil lijkt te liggen is een vakantie in eigen land het avontuur geworden waar we voor gaan dit jaar. Staycation.

We kochten een opknap chaletje in het bos. Om de stad te ontsnappen met onze baby, om buiten in de natuur te kunnen zijn als we dat willen en om 2020 toch een betekenisvolle en mooie invulling te kunnen geven ondanks dat de hele wereld “in brand staat”.

Hoe geef je jouw vakantie in eigen land echt een vakantiegevoel mee zonder dat je aan verse jonge kokosnoten sipt, onder wuivende palmbomen aan een tropisch tintje bouwt of nieuwe culturen opsnuift in schattige smalle straatjes waar je woorden in talen hoort die je niet kent?

De Blogbox “Stay @ Home” editie van RVG Media inspireerde mij om mijn vakantie in eigen land invulling te geven en ik deel DE ultieme Staycation activiteiten en essentials natuurlijk ook heel graag met jou! Voor die laatste nazomer zonnestraaltjes of gewoon voor het heerlijk knusse najaar dat er aankomt. Lees vooral even lekker mee 🙂

1. Lekker “gourmetten”

Een vakantie in Nederland is natuurlijk niet gegarandeerd een strandvakantie en tot in de late uurtjes in de tuin vertoeven. Dus die BBQ is niet altijd een optie. Met de Princess Table Chef is lekker lang tafelen met de sfeer van een BBQ ook binnen handbereik als het met bakken uit de lucht komt.

2. Ga lekker de natuur

Echt lekker ontspannen doe je natuurlijk met een heerlijke wandeling op de meest prachtige plekjes in NL. Bammetje en Icetea of infused water mee in jouw SIGG voor onderweg en je bent good to voor een echt fijne vakantiedag in eigen land!

3. Geef je huis en tuin een grote schoonmaakbeurt met HG

Een opgeruimd huis = een opgeruimd hoofd. Een vakantie in eigen huis en tuin? Zorg dan dat je die heerlijk begint met een uitgebreide poetsbeurt. En je BBQ gebruikt deze zomer? HG heeft ook een super fijne spray die deze weer doet stralen na die vele branduurtjes in de zwoele zomeravonden.

4. Een ouderwets bordspelletje

Ik geef je 1 Hint…. 😉 Dit spel is geweldig. Iedereen schuift 100% graag aan om lekker mee te doen. Tekenen, uitbeelden, neuriën of praten. Dikke vette hit! Wedden dat je gierend de avond doorkomt!

5. Een ouderwets heel ander spelletje

Samen met je vriend, vriendin, man, vrouw of gewoon alleen! Die zwoele zomeravonden en regenachtige koude herfstnachten worden mega HOT met de Lady Pleasure Bullet Vibrator. Ik heb zelfs een hele leuke kortingscode voor jullie. Met francescaandrea15 krijg je 15% korting bij de checkout.

6. Haal de tropics in huis

Ga jij niet naar de palmbomen en tropische planten, dan komen ze naar jou! Een uitje naar tuincentrum Leurs is precies wat je nodig hebt! Neem je eigen palm en hangmat mee naar huis en voila, klaar ben je! Misschien wil iemand je zelfs wel een cocktail komen brengen. 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.