SNCKBR in Utrecht: een vegan feestje

SNCKBR in Utrecht: een vegan feestje

Chinees restaurant Paradijs aan het Vredenburg is verdwenen. Een groot verlies, maar de opvolger is minstens zo veelbesproken. Restaurant SNCKBR heeft al een paar succesvolle vestigingen in Amsterdam, maar die in Utrecht is de eerste die 100 procent plantaardig eten serveert.

CONCEPT

Van een Chinese hap naar een vegan restaurant. Voor sommigen is het even wennen, maar Paradijs is niet helemaal verdwenen. Als eerbetoon prijkt het oude uithangbord middenin de zaak en op de kaart staat een ‘paradijs-kapsalon’. Je kunt niet reserveren bij SNCKBR, maar met een drankje op een tafel wachten is geen straf. Met een cocktail in de hand is de bar dus waar de avond start.

 

MENU

Tijd om te bestellen. De kaart is veelbelovend en staat vol met veganistische wereldgerechten. Begin de avond met gyoza’s, bao buns en Peking luck flensjes (de vegan variant van Pekingeend). Daarna kun je kiezen uit pizza’s, burgers, noedels en wraps. Voor de zoetekauwen is er oma’s appeltaart, rode crème brûlée en veel chocolade. Aan het eind van het foodfestijn ben je zo voldaan, dat je spontaan vergeet dat je veganistisch hebt gegeten.

vegan snckbr

 

 

Wil je deze te gekke hotspot zelf bezoeken?

SNCKBR UTRECHT
Adres: Vredenburg 28 Utrecht
Website: https://snckbr.com/SNCKBRUTRECHT

 

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.