Review: Storytel

Review: Storytel

Mensen vertellen verhalen. Verhalen die wij willen lezen. In ons op willen nemen. Van willen genieten en willen beleven. Het zo tastbaar maken dat het lijkt alsof we de persoon in het verhaal kennen. We willen het verhaal overbrengen, er van leren.

Maar soms is een verhaal geschreven op papier, vastgelegd in letters, woorden en zinnen onmogelijk te lezen.

Als de trein volstroomt met mensen die kakelen tegen elkaar over de koetjes en de kalfjes, over de buurman en de bakker, als je binnen tegen de verwarming aankruipt met een kop thee maar tegelijkertijd naar de dwarrelende sneeuwvlokjes wilt staren -first world problems-, als je lopend door drukke straten zoekt naar rust maar deze niet kunt vinden, als je dyslectisch bent en zo graag zou willen dat de letters niet dansen voor je ogen.

Voor zowel mijn werk als mijn hobby reis ik de wereld over. Op zoek naar rust maar ook naar de roering, zoek ik het nieuwe maar ook het vertrouwde, het avontuur en ook juist de veiligheid, ben ik zoekende naar contact en sociale interactie maar ook heel veel me-time.

Zeer regelmatig ben ik vooral op zoek naar me thuis voelen als ik niet thuis ben.

Deze enorme tegenstrijdigheden vind ik beiden in mijzelf. De rust, veiligheid en het thuisgevoel kan ik overal in mij naar boven halen door gewoon.. te zijn. Door te verzinken in gedachte, verhalen te horen, te lezen, te schrijven. Maar ook door te luisteren. Boeken lezen was altijd al een ding voor mij. Alleen in rustige ruimtes, met weinig tot geen mensen om me heen lukt mij dat. Laat mijn leven nou net zo te zijn ingericht dat dit zelden de situatie is.

Toen Storytel mij vroeg een samenwerking aan te gaan schreeuwde alles in mij ‘JAAAA!’. Dit is de oplossing voor alles. Ik vind rust in verhalen, voel me veilig met een fijne stem in mijn oren en waan me thuis als ik verdwaald ben in een verhaal.

WAT IS STORYTEL?

Storytel is een app die je laat luisteren naar een gevarieerd Nederlands en Engels aanbod van meer dan 60.000 boeken – van bestsellers tot bekroonde boeken in elk genre, waaronder ook kinderboeken. Hoe dat werkt?

Download de Storytel app, maak een account aan via de app of de website, met deze unieke kortingslink kun je nu voor slechts €0,99 de eerste 30 dagen onbeperkt genieten van de mooiste boeken i.p.v. het normale tarief van €9,99 per maand. Een abonnement is altijd per direct weer opzegbaar.

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt en bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Met Storytel op je telefoon hoef je je nergens meer te vervelen en is boeken “lezen” nog nooit zo makkelijk geweest.

Moet ik je nog overtuigen of ga je gewoon NU al naar de Appstore? Ik zeg DOEN!

Ga ontdekken, ga leren, ga luisteren.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.