Review: Foodora

Review: Foodora

Foodora food
foodora inhoud zak
foodora zak

Als je je billen niet opgetild krijgt van de bank, in de keuken staan vandaag even niet je voorkeur heeft of jouw kookkunsten gewoon net niet helemaal chefwaardig zijn maar wel zin hebt in lekker voedsel. Dan is Foodora je beste vriend.

Thuisbezorgd.nl kennen we natuurlijk allemaal, maar pizza en spareribs passen niet helemaal binnen je uitgebalanceerde road to sixpack lifestyle. Foodora brengt je ook jouw portie joyfood tot aan de voordeur voor een klein bedrag, maar halen zij dit even op bij jouw favoriete healthy restaurant. Tientallen noemenswaardige namen zijn inmiddels aangesloten bij Foodora in Amsterdam, Den Haag en Utrecht. We hopen natuurlijk dat ze zeer binnenkort overal in Nederland worden aangehangen door restaurants bij jou in de buurt.

Ik mocht van Foodora hun service testen en bestelde in Utrecht samen met een vriendinnetje een lekker kippetje bij ‘Kippig’. Wauw! Zo goed!!

De website is super easy en makkelijk vanuit je luie stoel (of bed) te gebruiken, de bezorgtijden liggen rond de 45 minuten en het wordt rechtstreeks uit de pan op je bord geserveerd. Alles was nog gloeiend heet en super vers. Thuisbezorgd.nl eat your heart out!

Download de app of surf naar www.foodora.nl en kijk welke restaurants er bij jou in de buurt zijn aangesloten. Gezond en vers eten is soms zo makkelijk!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.