Op vakantie met Bonbébé

Op vakantie met Bonbébé

“Drinkt met je billen bloot, melk uit een kokosnoot..”

Daar ga je dan, met een baby van 10 weken, 17 uur vliegen naar het tropische Bali. Mensen verklaren ons voor gek en de woorden ‘stoer’ en ‘dapper’ worden verrassend vaak genoemd. Als stewardess heb ik honderden baby’tjes in het vliegtuig gezien, dat gaat meestal prima, dus whatever; we gaan gewoon!

De avond voor vertrek beginnen er toch wat vlinders door m’n buik te vliegen. Boaz zit in een sprongetje, of in ieder geval gaat hij door wat ontwikkelingen heen waardoor hij wat aanhankelijker is, in slaap vallen lastig vindt en de borst soms ineens weigert. Samen met alle newborn struggles en onzekerheden die al aanwezig zijn bekruipt me toch ineens wat spanning. Maar nog steeds zeg ik tegen mezelf, wel 100 keer die avond: we doen het gewoon, 17 uur gaat ook weer voorbij.

En dat is ook zo, de vlucht ging ook weer voorbij. Tergend veel langzamer dan normaal, met veel minder uren slaap op de teller, dat ook. Maar we zijn er en wat is het heerlijk en 100% de vlucht waard!

Eenmaal hier was het de grote -hebben we wel alles bij ons- test. Want wat heeft een baby belachelijk veel nodig! Tijden van de avond van tevoren ons kleine handbagage trolley’tje volgooien met een bikini, wat onderbroeken, zonnebril en een tandenborstel zijn voorbij. Lijstjes zijn nu ons leven. En dat lijstje dat wil JIJ ook hebben als je binnenkort met een baby op reis gaat. Ik deel hem dan ook met alle liefde!

BONBÉBÉ LUIERS

Hoewel luiers meestal ook op locatie te verkrijgen zijn is het in sommige landen toch fijn ze van huis mee te nemen. Op Bali bijvoorbeeld zijn ze verkrijgbaar in de grotere supermarkten, maar van veel mindere kwaliteit dan wij in Nederland gewend zijn. In samenwerking met Bonbébé mocht ik die van hen testen en namen ze dus lekker mee naar Bali.

Boaz ligt hier in het warme tropische temperatuurtje van 32 graden eigenlijk alleen maar in zijn luier te luieren in de schaduw. Een perfect aansluitende, niet doorlekkende en zachte luier is dus wel zo fijn. Wij zijn MEGA tevreden met de ook nog eens veel te schattige luiertjes van Bonbébé. De billetjes hebben ondanks de warmte geen last van uitslag, ze lekken niet door en zijn ook nog eens perfect voor een schattige fotoshoot in onze belachelijk mooie tuin hier op dit droom eiland!

WINNING IN LIFE!

Wat neem jij absoluut mee en wat laat je lekker thuis als je op reis gaat met de kleine? Ik ben benieuwd!

 

VERKOOPPUNTEN

Je wil natuurlijk direct naar de winkel rennen om dit nieuwe product ook uit te proberen! Dat kan!

Bonbébé ligt onder andere in de schappen van de COOP, Plus en Spar. Voor alle verkooppunten en meer informatie kun je even doorklikken naar deze website.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.