NA-KD opent allereerste winkel in Nederland

NA-KD opent allereerste winkel in Nederland

Vandaag opende de allereerste NA-KD store wereldwijd, in Nederland! Voor de lancering van de eerste fysieke winkel heeft het merk gekozen voor Winkelcentrum Amstelveen. Het Zweedse merk bestaat sinds 2015 en is vooral populair geworden via Instagram. Door samenwerkingen met influencers over de hele wereld is het nu een van de snelst groeiende bedrijven van Europa. Ik neem je mee naar de opening van de flagshipstore in ons eigen landje!

Over de roze loper wandel ik richting de NA-KD store. Buiten staat een DJ, maar wat het meest opvalt is de prachtige bloemenzee voor de ingang van de store. Bij binnenkomst krijg ik een strawberry-gin (jumjum) en een macaron.

De store is klein maar fijn. Overal hangen fluffy jassen, dikke wintertruien en kleurrijke shirtjes. Vooral de dierenprints zijn prominent aanwezig in de collectie. Van een te gekke zebratrui (zowel in blauw, roze als zwart-wit) tot een enkellange leopard print jas. Je wilt alles.

En het goede nieuws: de kleding is allemaal heel betaalbaar. De kleding varieert in prijs van 20 tot 80 euro. Ook wisselt de NA-KD store vrij snel van collectie, zo zal je iedere keer wat nieuws zien wanneer je naar de winkel komt. Naast kleding vind je er ook accessoires, schoenen, tassen en lingerie.

.                       

NA-KD is online erg populair, nu was het tijd om ook een échte winkel te openen. Hier kunnen de liefhebbers de stoffen voelen, lekker rondneuzen en kleding passen. Ook wilde het merk niet alleen maar online blijven: in deze flagshipstore worden ook events gehouden. Zo komt Anna Nooshin bijvoorbeeld in oktober met een collectie voor NA-KD, die hier gelanceerd wordt.

Bij de opening van de flagshipstore hoorde natuurlijk ook een nieuwe kledinglijn. Die is vanaf vandaag te bewonderen in de winkel. De store is dus een combinatie van eigen kledingstukken voor NA-KD en kleding die je ook in de webshop kunt kop .

Natuurlijk lukte het ook mij niet om de winkel met lege handen te verlaten. Als je in de buurt bent zou ik zeker eens gaan kijken bij dit toffe merk! Voor degenen die wat verder weg wonen, niet getreurd: je hebt altijd de prachtige instagram pagina! en webshop nog om je uit te leven.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.