Mijn vierde trimester met Bonbébé

Mijn vierde trimester met Bonbébé

Nu mijn buik leeg is en mijn huis vol, stroomt er enkel liefde door mijn aderen. Het is mijn lichaam die Boaz nog nodig heeft dit “vierde trimester”. En dat mag! Nu 2 maanden na zijn geboorte voel ik mij nog heel regelmatig onzeker over alles wat ik nu ben en alles wat ik doe. De kalmte en rust die ik voel als ik hem midden in de nacht voed terwijl de hele wereld slaapt staat soms haaks op de drukkende verantwoordelijkheid, de verwarring en mijn wankelend moederbrein. Maar wat ben je mooi, lief en wat gaat dit gevoel diep. Laat me je alsjeblieft nog een triljoen keer je kleine babyvoetjes masseren, want dit moment is er een die voor je het weet weer voorbij is.

Ik kon me er geen voorstelling bij maken. Mama zijn. Of althans, ik dacht dat ik dat kon toen ik aan dit avontuur begon. Maar nu eenmaal 2 maanden in het diepe kan ik volmondig zeggen: hier kun je je absoluut niet op voorbereiden. Ik had de nachten minder zwaar verwacht. Want: stewardess en dus: jetlags en overgeslagen nachten. Maar dit is anders. Ik heb borstvoeding onderschat. Hormonen blijven gieren en de onzekerheid betreffende hoeveel, hoe vaak, hoe goed is real! De verzorgingsmomentjes zijn juist mooier dan ik had durven hopen. Hoe hij naar me lacht als Boaz van zijn aankleedkussen naar me kijkt met zijn twinkelende pretoogjes. Hoe hij ontspant als ik hem masseer. De voldoening en de liefde vullen mijn hart meerdere keren per dag.

Toen Bonbébé vroeg of ik wilde samenwerken hoefde ik daar ook niet lang over na te denken. Die mooie momenten wil ik met liefde verder uitlichten, vastleggen en hun fijne producten daarvoor gebruiken.

PRODUCTEN

Bonbébé heeft een breed assortiment baby- en peuterproducten, van luiers tot verzorgingsproducten en van zuigelingenvoeding tot biologische maaltijden. De komende maanden gaan Boaz en ik de verzorgingsproducten en luiers testen. Baby’tjes maken namelijk zichzelf niet schoon en luiers vliegen er als een gek doorheen! Dat kun je dus maar beter doen met fijne producten.

BONBÉBÉ HUIDOLIE

Als we Boaz in bad hebben gedaan of als we hem vlak voor het slapen gaan zijn luiertje verschonen maak ik daar graag een momentje van. Zijn voetjes en beentjes masseren helpen hem te ontspannen en tot voor kort had hij nog enorm veel last van krampjes waardoor ook zijn buikje niet overgeslagen mocht worden. Met een fijne huidolie is dat alleen maar nog lekkerder. De olie van Bonbébé is dermatologisch getest, heeft 0% kleurstoffen en parfum allergenen, is super zacht voor het huidje, ruikt MEGA lekker en plakt niet doordat het heel geleidelijk intrekt. Daardoor is hij super geschikt voor babymassages. Perfect! Het helpt het babyhuidje ook nog eens zacht en soepel te houden en het kamille extract dat er in zit geeft extra verzorging en bescherming tegen uitdroging. Wij zijn fan!

VERKOOPPUNTEN

Je wil natuurlijk direct naar de winkel rennen om dit nieuwe product ook uit te proberen! Dat kan! Bonbébé ligt onder andere in de schappen van de COOP, Plus en Spar. Voor alle verkooppunten en meer informatie kun je even doorklikken naar deze website.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.