3x HOTSPOTS van Amersfoort

3x HOTSPOTS van Amersfoort

Noem me knettergek, maar ik was nog nooit in Amersfoort geweest. Toen Evelyne van Buttercupsisters me uitnodigde voor een bloggerstour langs de leukste hotspots van deze super gezellige oude binnenstad, kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Al deze toffe plekjes heb ik voor jullie op een rijtje gezet zodat jij straks ook weet waar je aan moet schuiven voor de lekkerste pancakes en waar je binnen moet lopen voor de beste taartjes in town!

THE BLUEBERRY

Als je op zoek bent naar een portie American Vibes verpakt in een schattig jasje en te veel heerlijke maaksels op het menu. Loop hier dan vooral naar binnen voor de beste fluffy American pancakes, word verrast door moisty muffins, slurp een smoothie weg of waan je in New York met een groot stuk cheesecake en een All American breakfast.

ADRES: Hof 21, Amersfoort

SWEET SISTERS
Het is altijd choco-time op mijn horloge! Een reep is nog geen 3 minuten veilig in mijn huis. Deze hotspot is dus een ware hemel op aarde voor elke chocoholic. Ze verkopen er niet alleen de meest bijzondere soorten in alle maten, vormen en smaken die jij je kunt bedenken. Elk stukje is hemels en een unieke choco ervaring. Kijken, kijken, niet kopen gaat hier niet op. Dus ga er vooral even langs als je een goeie cheatday had ingepland voor jezelf.

ADRES: Krommestraat 3, Amersfoort

JILLICIOUS GOODS
Deze milkbar specialiseert zich in homemade baksels uit de Engels/Amerikaanse keuken. De taarten gluren al naar je vanuit de etalage en de hippe inrichting lokt je naar binnen. De baksels vliegen over de toonbank en vooral in de zomer moet je even bij Jill herself aankloppen, want dan zijn de mega milkshakes een must eat, must drink en must dive in with your intire face!

ADRES: Slijkpoortsteeg 5, Amersfoort

Ga je 1 van deze plekjes bezoeken? Let me know en tag me in je social media posts! 🙂

<3

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.