HOTSPOT: Urban Bakery

HOTSPOT: Urban Bakery

De puurste, meest eerlijke banketbakkerij van Rotterdam: Urban Bakery. Hier wordt gebakken zoals het hoort. Dagvers, ambachtelijk en met liefde voor patisserie.


PRODUCTEN
Taarten, bars, cupcakes, koekjes, handgemaakte fudge, croissants en meer… allen gebakken zonder poeders, kleurstoffen en conserveermiddelen. En dat ruik je! Als je de bakkerij binnenstapt wordt je niet alleen omarmt door de geur van zoetheid, maar vooral van écht eten.

AFHALEN
Urban Bakery heeft 2 hele fijne locaties waar al hun lekkers af te halen is. In Rotterdam Noord ben je welkom aan de Voorburgstraat 217 – 219 gesitueerd naast Eudokiaplein, in een mooi hofboogje.
Hier kun je van dinsdag t/m zaterdag taarten kopen om thuis van te smullen of om te trakteren aan je dierbaren, al vanaf half 9 in de ochtend! Op zondag en maandag gaat dit filiaal om 10:00 open.De tweede locatie van Urban Bakery aan de Hoogstraat 42 is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 09:00 tot 17:00 en op zondag vanaf 10:00.

HORECA
Het gebak van Urban Bakery is ook te proeven bij andere horeca gelegenheden in Rotterdam. Van Rotown tot het Boijmans van Beuningen Museum, Noc Noc en zelfs de Erasmusbrug over bij Kopi Soesoe.
En ook hier is alles dagvers te eten! Het wordt namelijk gebakken en de volgende dag al geleverd. Zo weet je dat je altijd de kwaliteit voorgeschoteld krijgt die je van Urban Bakery gewend bent.

SAMENWERKING VLAAMSCH BROODHUYS
Wil je niet alleen met een cupcake of stukje taart thuis aankomen, maar ook met vers zuurdesembrood? Dan ben je bij Urban Bakery aan het juiste adres. Ze verkopen namelijk hele broden van het Vlaamsch Broodhuys.Trakteren is nog nooit zo’n feestje bovenop het al plaatsvindende feest geweest. Dus verwen jezelf, je geliefde, familie, vrienden of collega’s eens écht… met gebak van Urban Bakery!

– Foto’s door Cindy van der Werf.

Wil je deze te gekke hotspot zelf bezoeken?

URBAN BAKERY
Adres: Voorburgstraat 217 – 219
Website: https://www.urbanbakery.nl/

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.