HOTSPOT: The Blueberry (Amersfoort)

HOTSPOT: The Blueberry (Amersfoort)

The Blueberry is een begrip in Amersfoort. Hier gaat men heen voor een hapje en een drankje met een Amerikaanse twist. Te vinden op de Hof – volgens The Blueberry het gezelligste plein van de Amersfoortse binnenstad -, en in het winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort-Noord.

CONCEPT
Ontbijt en lunch met een Amerikaans tintje, dat is wat The Blueberry aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan New York cheesecake, kleurrijke cupcakes en torenhoge taarten. Maar ook aan bijzondere huisgemaakte drankjes, all-day ontbijt en vers belegde sandwiches. Smoothies, milkshakes en hoge kwaliteit koffie en thee ontbreken ook zeker niet op de menukaart!

DE HOF
Ik was aanwezig in het restaurant aan de Hof. Deze bestaat nu zo’n 3 jaar en heeft recentelijk een kleine make-over gehad. Het pand huist een mooie bar met vitrines vol lekkers, daarachter een levendige keuken en gezellige tafeltjes beneden, voor de deur en boven. Op zondag zat het helemaal vol, dus reserveren is handig!MENU
The Blueberry hanteert op beide locaties dezelfde menukaart en biedt dezelfde specials. Ook wordt er elke dag gebakken! Verse taarten, koekjes en andere lekkernijen worden met liefde klaargemaakt.


OPENINGSTIJDEN (de Hof)
Dinsdag . . . . . . . . . . . . . . 10:00 – 17:00
Woensdag . . . . . . . . . . . .10:00 – 17:00
Donderdag . . . . . . . . . . .10:00 – 17:00
Vrijdag . . . . . . . . . . . . . .09:00 – 17:00
Zaterdag . . . . . . . . . . . . .09:00 – 17:00
Zondag . . . . . . . . . . . . . .09:00 – 17:00

Wil je deze te gekke hotspot zelf bezoeken?

THE BLUEBERRY (AMERSFOORT)
Adres: Hof 21
Website: http://www.theblueberry.nl/

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.