HOTSPOT: Publiek Rotterdam

HOTSPOT: Publiek Rotterdam

Publiek doet zijn naam eer aan, want dit Rotterdamse Café Restaurant is geschikt voor precies dat: het algehele publiek van de stad. Zakenmensen, shoppers, fine-diners of gezelligheidsdieren, ze zijn er allen welkom en allen op hun plek.

STYLISH
Het interieur is prachtig en een tikje decadent, gemixt met casual houten stoelen en leren banken. Als je tussen het eten en drinken door een foto wilt schieten om je Instagram profiel op te fleuren dan is dat bij Publiek zeker mogelijk.CONCEPT
Smaakvolle, no-nonsense gerechten met een eigenwijze twist. Dát is waar de chef van Publiek voor pleit. De puurheid van de producten en het gebruik van seizoensgebonden groenten en fruit staan ook centraal. Publiek belooft een verfijnde, elegante en tijdloze beleving.

ONTBIJT (CAFE)
Elke maandag t/m vrijdag serveert Publiek vanaf 08:00 uur ‘s ochtends een heerlijk ontbijt.

LUNCH (CAFE)
Je bent dagelijks vanaf 11:00 uur welkom voor de lunch.
De keuze is reuze. Denk bijvoorbeeld aan: Salades van oerwortel of couscous, sandwiches met pompoen, hummus of warmgerookte zalm, of gerechten als shakshuka, turkse eieren en tortilla’s. Bekijk de website voor de gehele kaart.

LUNCH (RESTAURANT)
In het restaurant worden gerechten als salade met granen, voorgerechten met kalf of inktvis en hoofdgerechten als de vangst van de dag en bavette geserveerd.

DINER
Dit is waar de magie gebeurd als je het mij vraagt…

Ik heb zelf onwijs genoten van het 3-gangen menu, waarbij de soep vooraf als boter op mijn tong smolt. De vis vol van smaak was en tevens ook perfect bereidt. En de chocolate cake heb ik gewoonweg geen woorden voor!

BRUNCH
Elke zondag serveert Restaurant Publiek van 11:00 tot 15:00 uur een weldadige brunch bestaande uit een buffet. Tijdens deze brunch kan er onbeperkt worden genoten van een ruime keuze huisgemaakte gerechten en taarten.

SERVICE
Als je niet alleen voor het eten maar ook voor de ervaring erop uitgaat, dan is Publiek het juiste adres om je in de watten te laten leggen. De service is namelijk top! Je voelt je vanaf minuut 1 welkom door het warme ontvangst, én hebt aan het eind van je bezoek niet eens door dat je er al 3,5 uur zit. Bij publiek loopt er een kwaliteitsteam rond!

Wil je deze te gekke hotspot zelf bezoeken?

PUBLIEK ROTTERDAM
Adres: Weena 296
Website: https://publiekrotterdam.nl/

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.