HOTSPOT: Juffrouw van Zanten (Kralingen)

HOTSPOT: Juffrouw van Zanten (Kralingen)

Aan de Lusthofstraat in Kralingen bevindt zich de levendige ontbijt- en lunchgelegenheid Juffrouw van Zanten. Een heel gezellig plekje waar je makkelijk een paar uur kan vertoeven. Niet alleen het mooie interieur en de heerlijke gerechten en taartjes maken het zo’n fijne lunchroom, ook het vriendelijke en behulpzame personeel zorgt ervoor dat je direct het gevoel krijgt welkom te zijn.

AANBOD
Juffrouw van Zanten is een locatie waar je met vrienden afspreekt voor een gezellige brunch, waar je aanschuift met je laptop of waar je met de kids een hapje gaat eten. In de lunchroom zijn speelgelegenheden aanwezig inclusief zorgvuldig getest speelgoed, waar je koters wel even zoet mee zijn. Perfect dus om ondertussen zelf aan een heerlijke koffie te slurpen.MOTTO
Bij Juffrouw van Zanten staat verwend worden voorop! Zij zorgen ervoor dat je lekker tot rust komt en geniet van een hapje en een drankje om vervolgens herboren weer naar buiten te gaan. De producten die zij selecteren zitten vol met gezonde voedingsstoffen waar je nieuwe energie van krijgt.

Fijn om te weten: Alles wordt bewust gekozen.
De koffie is gemaakt met de beste bonen van Giraffe, bereidt met de La Marzocco machine of ouderwets met een filter, je mag zelf kiezen.

Bij Juffrouw van Zanten staat liefde voor de aarde hoog op de lijst, vandaar dat ze zoveel mogelijk voor biologische en lokale producten kiezen. Hiermee dragen ze bij aan een minimale belasting van het milieu.

MENU
De menukaart biedt all-day ontbijt, stevige brunch opties, een uitgebreid assortiment aan lunch gerechten en patisserie uit eigen keuken.


Van Overnight Oats, een Breakfast Bowl of Pancakes met verschillende toppings tot een Brakke Brunch, of een Falafel Bowl of Vegaburger, hier zit je goed als het aankomt op écht lekker eten!

SPECIALS
Uitslapen en daarna ongegeneerd smullen? Dat kan! Juffrouw van Zanten serveert namelijk een Lazy Morning Brunch, waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Ook zijn er bij Juffrouw van Zanten meerdere High Tea opties te reserveren. Denk bijvoorbeeld aan een vegan optie!

AFHALEN
Geen tijd om je billen op een stoel te parkeren? Niet getreurd!
Je kunt even snel binnenstappen om hun gerechten, taartjes en drankjes te bestellen voor onderweg of om mee naar huis te nemen.

ROTTERDAM WEST
Je leest het goed, Juffrouw van Zanten heeft ook een locatie in Rotterdam West, namelijk aan de 2e Middellandstraat nummer 27. Hier serveren ze van donderdag t/m zondag ook diner! Tot 20:00 kun je genieten van zorgvuldig samengestelde dinner bowls.

OPENINGSTIJDEN
Juffrouw van Zanten Kralingen
Ma: 8.30 – 18.00uur
Di: 8.30 – 18.00uur
Wo: 8.30 – 18.00uur
Do: 8.30 – 18.00uur
Vr: 8.30 – 18.00uur
Za: 8.30 – 18.00uur
Zo: 8.30 – 18.00uur
Lusthofstraat 27, Rotterdam

Juffrouw van Zanten West
Ma: Gesloten
Di: 8.45 – 18.00uur
Wo: 8.45 – 18.00uur
Do: 8.45 – 20.00uur
Vr: 8.45 – 20.00uur
Za: 8.45 – 20.00uur
Zo: 8.45 – 20.00uur
2e Middellandstraat 27, Rotterdam

– Foto’s door Cindy van der Werf.

Wil je deze te gekke hotspot zelf bezoeken?

JUFFROUW VAN ZANTEN (KRALINGEN)
Adres: Lusthofstraat 27
Website: https://juffrouwvanzanten.com/

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.