HOTSPOT: Jackie Brown (Amersfoort)

HOTSPOT: Jackie Brown (Amersfoort)

Als een restaurant de naam van een Quentin Tarantino film heeft dan ben ik automatisch fan. Toen ik over Jackie Brown struikelde was mijn enthousiasme dan ook direct gewekt. ‘Dit MOET wel goed zijn!’, dacht ik. En dat was het ook. Meer dan goed zelfs.

Een prachtig interieur maakt dit sfeervolle restaurant nog leuker dan alleen de naam al doet. Graffiti kunst, moderne industrieel-aanvoelende meubelen en een indrukwekkende bar komen samen in perfecte harmonie.CONCEPT
Bij Jackie Brown doen ze aan tapas. Maar niet in de vorm van kleine hapjes, nee…
Gebruikelijk is om per persoon 4 gerechten te bestellen, die allen net iets groter zijn dan een voorgerecht. Geserveerd in 2 rondes is het puur genieten van allerlei verschillende wereldkeukens.

MENU
Jackie Brown biedt op vrijdag, zaterdag en zondag niet alleen diner, maar ook lunch aan. Op doordeweekse dagen kan er aangeschoven worden voor het heerlijke diner concept. Ook serveert Jackie smakelijke bites, die bij een cocktail of wijntje besteld kunnen worden.
OPENINGSTIJDEN
Ma 17.00 – laat
Di 17.00 – laat
Wo 17.00 – laat
Do 17.00 – laat
Vr 11.30 – nog later
Za 11.30 – nog later
Zo 11.30 – laat

Bij Jackie Brown zit je goed als je op zoek bent naar een fijne sfeer, vriendelijk personeel, heerlijk eten en een algehele comfortabele ervaring!

Wil je deze te gekke hotspot zelf bezoeken?

JACKIE BROWN (AMERSFOORT)
Adres: Hof 23
Website: http://www.jackiebrown.nl/

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.