HOTSPOT: Jack Bean (Rotterdam)

HOTSPOT: Jack Bean (Rotterdam)

Fast food kan over het algemeen een boost gebruiken als het aankomt op het maken van een positieve indruk. En het is precies op dat vlak waar Jack Bean straalt! Een snelle hap die ook nog eens gezond is, niet alleen voor de mens maar ook voor de planeet.Smaak gaat niet verloren puur omdat de gerechten binnen no-time op tafel staan. Eten bij Jack Bean is lekker, gemakkelijk en betaalbaar. EN… vegan! Volgepropt met gezonde groenten dus.
Niet getreurd voor vleeseters of twijfelaars, na één bezoek aan Jack Bean ben je om. Bonen in plaats van vlees? Dat is zo slecht nog niet!

CONCEPT
Jack Bean hanteert zes beloftes waar ze strikt aan gehouden kunnen worden.

1. 100% Plant-based
Een duurzame en gezonde toekomst voor onze planeet is van waarde bij Jack. Door de inname van dierlijke producten drastisch te verminderen dragen we hier als mensheid een steentje aan bij. Om deze reden is het menu van Jack Bean 100% plant-based. Geen vlees, geen zuivel of overige dierlijke producten. Gewoon lekker veel groenten.

2. Awesome smaken
Vegan is super lekker, dat bewijst Jack Bean. Die belofte maken ze dan ook met onbreekbare passie. Super smaakvolle gerechten gegarandeerd!

3. Lokale inkoop
Jack Bean draagt ook bij aan duurzaamheid door lokaal in te kopen. Ze dagen zichzelf uit om zoveel mogelijk fruit en groenten te gebruiken die van gepassioneerde Nederlandse boeren komen.

4. Zero Waste
Het streven is om 100% waste-free te werken. Geen afval waar de planeet niet beter van wordt, nee, dat gaat er bij Jack niet in. Restjes worden hergebruikt in recepten en wat niet meer geschikt is om mee te koken wordt gebruikt als compost.

5. Impact Driven
De motivatie om te blijven innoveren, leren en groeien ontbreekt niet. Met het oog op wat gezond is voor de mens en wat bijdraagt aan een beter milieu blijft Jack Bean zich ontwikkelen.

6. Eerlijk
De duurzaamheid van een restaurant hangt af van enthousiaste klanten. Jack weet dit. Door vertrouwen te winnen op basis van het serveren van goede kwaliteit gerechten hoopt Jack Bean de smaakpupillen van menig klant tevreden te houden.
Ook is de bedrijfsfilosofie om zo doorzichtig mogelijk te zijn. Vragen staat vrij, Jack deelt graag zoveel informatie als mogelijk. Behalve natuurlijk de recepten!

MENU
Burgers, burrito’s, een groot assortiment bowls, pompoensoep, bijgerechten als hummus met zuurdesem chips of mac&(vegan)cheese, maar ook heerlijke toetjes en soda’s staan op het menu bij Jack Bean.

Omdat alle gerechten op basis van groenten zijn is er voor de smaak avonturiers een enorm voordeel… bij elk bezoek iets anders proberen zonder het ‘daar zit vlees in (wat ik niet lust)’ probleem. Zelf heb ik er al vier keer gegeten en tot nu toe heb ik onwijs genoten van elk bij- en hoofdgerecht. Vol van smaak is een understatement. En vol, dat zit je ook na een ‘snelle’ hap bij Jack, want de porties zijn erg gul, (yay!).CATERING
Jack bean is ook beschikbaar voor catering op maat. Of het nou om een bedrijfsevenement of een super gezellig én gezond verjaardagsdiner gaat… Jack has got your back! Neem contact op om de verschillende opties te bespreken.

BESTELLEN
Te lui om de deur uit te gaan? Regent het hard? Jack Bean bezorgt aan jouw deur! Hoe fijn is dat?

Jack Bean is op maandag t/m vrijdag open van 11 tot 20 uur, en op zaterdag en zondag van 12 tot 20 uur.

Foto’s door Cindy v/d Werf.

Wil je deze te gekke hotspot zelf bezoeken?

JACK BEAN
Adres: Weena 702
Website: https://www.jackbean.nl/

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.