HOTSPOT: Gastro-Bistro VELVET Arnhem

HOTSPOT: Gastro-Bistro VELVET Arnhem

Arnhem zit barstens vol leuke toffe Hotspots. Maar VELVET is anders. Heel erg lekker anders, noemenswaardig anders. Met het maandelijks wisselende vijf gangen menu outshinen zij ieder ander restaurant in de omgeving.

CONCEPT

“Een ongecompliceerde relaxte avond uit, genietend van gerechten waar je jezelf compleet in verliest.” Dit is hoe ik een avond bij VELVET kan omschrijven. Vanaf moment 1 plof je neer en hoef je niet eens je hersenen te laten kraken; want het 5 gangen menu is al volledig voor je uitgedacht, inclusief bijpassende wijnen indien je dit wenst. Ga zitten en laat alles over je heen komen is dus de tip, want genieten gaat hier vanzelf.

Doordat VELVET zich elke maand weer richt op slechts 1 vast 5-gangen menu kunnen zij zich hier volledig op focussen en zul je aan de gerechten ook merken dat dit niet zomaar menu’tjes zijn. De mannen achter de kaart zijn masterbreins; alle smaken kloppen, de gerechten zijn tot in detail uitgedacht, uniek en creatief en worden bereid met militaire precisie. Als deze mannen een ster zouden krijgen, zou dit mij niets verbazen.

INTERIEUR

Als je binnen loopt straalt de stoere inrichting je tegemoet. Schilderijen van toffe rapartiesten, chesterfield banken, hippe gloeilampen, een open keuken en een te gek terras waar je in de zomer je best moet doen een plekje te scoren.

Ondanks de donkere kleuren ontbreekt het absoluut niet aan gezelligheid. Het warme ontvangst van het personeel -dat tevens hart voor de zaak heeft en je alles tot in de details kunnen vertellen- zijn enorme pluspunten. Je voelt je in één klap meer dan welkom.

Het restaurant is zowel voorzien van gezellige 2 persoons tafeltjes als van tafels voor grote groepen. Niets is een probleem bij VELVET.

MENU

Vernieuwende verse onverwachtse smaak cadeautjes! Dat is VELVET.

Ik wist niet wat ik meemaakte en wil jullie de foto’s niet onthouden.
KWIJLWAARDIGE-FOTO’S!

 

 

DRINKS

Kom je binnenwandelen om het nieuwe 5 gangen menu te proberen, dan kun je er ook voor kiezen er een wijn arrangement bij te nemen. Ook deze wijnen wisselen, waar een echte sommelier zijn best heeft gedaan deze zo goed als mogelijk te laten passen bij de kunstwerkjes van deze maand.

Wil je deze te gekke hotspot zelf bezoeken?

VELVET

Adres:Velperbuitensingel 17
Website: http://http://www.bistrovelvet.nl/

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.