HOTSPOT: De Tostibar Arnhem

HOTSPOT: De Tostibar Arnhem

Arnhem is vele hotspots rijk, maar een on-Arnhems plekje als deze is een absolute aanwinst. Als je denkt dat Amsterdam goed is in het creëren van hipster-plekjes met te gekke vernieuwende gerechten, dan heb je de Tostibar in Arnhem nog niet gezien!

CONCEPT
Toen het couplegoals-stelletje Gijs (ondernemer) en Patricia (creatieve geest) binnen hun reeds bestaande eetgelegenheden toch wel heel erg vaak tosti’s aan het bouwen waren en dit de absolute hardlopers bleken op hun uitgebreide menu, was het in 1 klap duidelijk. Er moet een Tostibar komen!

INTERIEUR
Als ik aan kom lopen door de smalle straatjes van de drukke binnenstad van Arnhem, springt deze nieuwe aanwinst in het centrum er direct uit. Mensen zitten in het zonnetje al enorm te genieten van de eerste zomerse zonnestralen van dit jaar vergezeld door een goeie bak koffie, verse sapjes of zitten met een bord vol lekkers op schoot.

Bij binnenkomst word ik samen met mijn moeder met open armen en een glimlach van oor tot oor ontvangen door Patricia, haar man doet de ondernemende zaken en zij is het creatieve brein achter ‘de Tostibar’. Ze vertelt hoe snel het allemaal is gegaan; van idee naar de daadwerkelijke opening. Maar wat een feestje het was om dit mooie plekje te voorzien van alles waar Arnhem al zo lang op heeft gewacht. Iets vernieuwends! Alles valt op zijn plek hier. De sfeer doet huiselijk aan door de levendige planten en bloemen die het plekje invulling geven. Het leeft.

Je kunt neerploffen op een heerlijke luie stoel, hangen aan de bar, plaatsnemen aan een tafeltje waar je de rust op kunt zoeken of zelfs het terras op duiken met een hapje en een drankje -als het Hollandse weer dat toelaat natuurlijk-. Alles is tot in de details uitgedacht. De keuken/bar in het midden staat centraal en is een ware eyecatcher, welke aan alle kanten is opgeleukt met hangplantjes en de prachtigste tegeltjes. Achter de bar staan ook pareltjes te schitteren, want het horeca-koppel weet wat wij dames en heren graag willen zien in de bediening. Sprankelende enthousiaste mensen met hart voor de zaak. Vrolijkheid ten top. Zowel de ambiance, het interieur, als de mensen; alles straalt.

 

MENU
Vernieuwend, gedurfd, goed geprijsd en in werkelijk alle soorten, smaken, maten en combinaties die je nog nooit hebt gezien. Het menu is natuurlijk gebouwd rondom de absolute tosti-treffers, maaaar de rest mag en zal absoluut niet in de schaduw van deze prachtgerechten staan.

Ik kreeg een heerlijk rondje kaart langs de tosti-toppers, maar ook werd mij de pareltjes onder de ontbijtjes voorgeschoteld; waar we NEVER overheen mogen kijken op de kaart, ze verdienen echt even een plekje in de spotlight! Deze wentelteefjes zijn namelijk de beste die ik ooit -maar ECHT ooit- heb gegeten! Alleen voor deze schatjes ga ik al snel weer terug! ALL DAY BREAKFAST PEOPLE! Alle day-starters zijn ook ALL DAY te bestellen, dat is toch wat een breakfast- (of uberhaupt food-)liefhebber wil!?

Ik kan er lang over praten, foto’s willen we zien! KWIJLWAARDIGE-FOTO’S!

Green monster (Frans wit): Pesto, plak geitenkaas, jonge spinazie, avocado, mozzarella di bufala en basilicum-mayonnaise.

DRINKS
Niet alleen de tosti’s en ontbijtjes verdienen een praalplekje. De koffie is waanzinnig en de groente en fruitsapjes super vers, puur en raw. Voor de thee is er een speciale samenwerking. De premium losse thee komt van Crusio thee. 
Van heel de wereld haalt theesommelier Kiona de thee vlak na de oogst zelf mee naar Nederland. Heel bijzonder!

 

BORRELEN
Ook schenken ze een groot aantal speciaalbiertjes en heerlijke wijnen. Daarbij zijn uiteraard snacks te bestellen en zal er aan een waardige borrel niets ontbreken als je besluit hier nog even langs te wippen na je werk. Wat dacht je van een pizza tosti of flammkuchen bij je biertje? De deuren staan wagenwijd voor je open!

TAKE AWAY
Even geen tijd om uitgebreid te tafelen? De Tostibar heeft een speciale take away kaart zodat je jouw tosti of sapje gewoon lekker mee kunt nemen!

Wil je deze te gekke hotspot zelf bezoeken?

De Tostibar
Adres:Koningstraat 69a, Arnhem
Website: http://www.detostibararnhem.nl/

  1. Ziet er goed uit, ga er zeker een keer een kijkje nemen! Verkopen ze er toevallig ook uitsmijters. Had laatst bij Brasserie de Boerderij gegeten en die uitsmijters waren ook overheerlijk.

    1. Hi Maud,
      Op de website staat een uitgebreid menu. Daar zie ik wel toast met ei en kaas op staan en toast met verschillende toppings uit het seizoen. Wellicht kunnen zij je ook aan een overheerlijke uitsmijter helpen. Het personeel is zeer vriendelijk en kunnen je vraag vast beantwoorden. Loop lekker een keertje binnen zou ik zeggen 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.