HOTSPOT: Breakfast in Rotterdam HQ

HOTSPOT: Breakfast in Rotterdam HQ

Van een leuke baan bij Bibliotheek Rotterdam naar het openen van een eigen all-day breakfast- en lunchroom. De dames van Breakfast in Rotterdam HQ deden het, én met groots succes! Het gezellige restaurant bevindt zich in het pand van de meubelwinkel Spullen voor in je huis in hartje Blijdorp.

CONCEPT
Liefde voor ontbijt, want dat is toch wel een speciaal moment van de dag. De inspiratie komt vanuit New York, waar niemand echt binnenshuis ontbijt, maar buiten de deur een koffie en sandwich deelt met vrienden, familie of collega’s.


MENU
Het ontbijt is de gehele dag te bestellen en bestaat o.a. uit Instagram-waardige bowls, hartig en zoet belegde toast, belegde boterhammen of tosti’s, en voor de mensen onder ons die niet kunnen kiezen: Het plankje.
En op de donderdag serveert Breakfast in Rotterdam HQ een fijn ‘Donderdag Deal’ ontbijt voor de zachte prijs van €5!


Ook aan de kleintjes wordt gedacht. Bestel bijvoorbeeld een MR. BEAR, een berenboterham met beleg naar keuze.


Trek in iets zoets? Dat kan! Het getoast bananenbrood met espresso-mascarpone is een aanrader.

COMMUNITY
Breakfast in Rotterdam is begonnen als en bestaat nog steeds uit een community (op Instagram). Ilse en Phuong hebben zich laten inspireren door hun passie voor ontbijt en de stad Rotterdam. Zodoende hebben zij een community opgebouwd waarbij zij ontbijtlocaties delen met enthousiaste volgers en waarvoor zij activiteiten en evenementen organiseren – zowel on- als offline.


LOCATIE
In maart 2018 zijn de deuren van Breakfast in Rotterdam HQ officieel geopend. Op vrijdag 15 maart 2019 bestaat de fysieke locatie dus 1 jaar. Reden voor een feestje!


Ga zelf langs om te smullen van zowel het toffe interieur – wat overigens ook nog eens te koop is! – en van het lekkere eten. Oh! En de gezelligheid die de dames met zich meedragen.

OPENINGSTIJDEN
Woensdag t/m vrijdag 08:30 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
En elke laatste zondag van de maand!

Houdt ook de website / Instagram van Breakfast in Rotterdam HQ in de gaten, want binnenkort hebben ze een leuk nieuwtje betreffende de openingstijden. Hint: nog meer uren om langs te droppen!

Wil je deze te gekke hotspot zelf bezoeken?

BREAKFAST IN ROTTERDAM HQ
Adres: Stadhoudersweg 96D
Website: https://www.breakfastinrotterdam.nl/

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.