HOTSPOT: Bindicafé (Amersfoort)

HOTSPOT: Bindicafé (Amersfoort)

In Amersfoort leeft de liefde voor puurheid bij het pareltje Bindicafé, waar het om biologische en eerlijke producten en gerechten draait. Met passie zorgen zij voor de ultieme smaakbeleving, in een sfeervolle omgeving gevuld met rust en comfort.

CONCEPT
Werken met seizoensgebonden producten, dat is wat Bindicafé doet. Dit houdt in dat zij gebruik maken van de producten die op dat moment beschikbaar zijn. Ook staat ‘puur eten’ hoog op de lijst, want zorg voor de mens en de natuur is niet meer dan logisch. Minder gifstoffen in de grond, het water, de lucht en het menselijk lichaam… daar draait het om!


Bindicafé beperkt voedselverspilling door hun wisselende kaart en het zoveel mogelijk gebruik maken van afbreekbare en hergebruikte materialen.

MENU
Ontbijt, lunch of diner, warm of koud, zoet of hartig, groot of klein, er is voor ieder wat wils. Het menu is met zorg, aandacht en creativiteit samengesteld.

Zo is er bijvoorbeeld een all-day breakfast te bestellen. Denk: Een zelf samengestelde smoothie bowl, wentelteefjes met verscheidene toppings, of banaan-haver pannenkoekjes.

Maar ook staan er overheerlijke tosti’s, broodjes, wraps, salades, burgers en soepen op de kaart.


Bindicafé biedt de mogelijkheid tot een lekker lang, lui, gezellig bezoek, afhalen of catering.
Daarnaast zijn er ook zoete lekkernijen te bestellen in zowel de vorm van een vegan (bruids)taart als bijvoorbeeld glutenvrije brownies.

Van maandag t/m zaterdag ben je welkom voor een hapje en drankje.
Na het eten nog even shoppen? Dat kan!
Bindicafé verkoopt namelijk ook fijne spullen voor in huis, én de leukste yogakleding!

Wil je deze te gekke hotspot zelf bezoeken?

BINDICAFE (AMERSFOORT)
Adres: Bergstraat 6
Website: http://www.bindicafe.nu/

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.