HOTSPOT: Bij Visje & Vleesje Arnhem

HOTSPOT: Bij Visje & Vleesje Arnhem


Arnhem is vele hotspots rijk, maar als je echt ultiem lekker wilt eten en lang wilt tafelen in een stoer maar huiselijk tentje met gastvrijheid die je werkelijk waar nergens anders tegenkomt.. Ga dan naar ‘Bij Visje & Vleesje’! Want deze HOTSPOT weet zich te onderscheiden en de combinatie van kwaliteit gerechten en de ontspannen huiselijke sfeer is uniek te noemen!

CONCEPT
Visje & Vleesje is niet zomaar een bistro en stijgt enorm boven de kwaliteiten van een eetcafé uit. ‘Verrassend’ is het sleutelwoord voor deze bijzondere avond. Vlak nadat ik binnenloop voel ik me direct thuis. De verlichting is sfeervol, de stoere maar toch gezellige inrichting voelt prettig en hip en het bedienend personeel weet hoe ze gasten een prettig onthaal moeten geven. De glimlach die alleen al door deze eerste indruk op mijn gezicht verschijnt zegt voor mij al meer dan duizend woorden. Ik vind het fijn hier, dus.. KOM MAAR DOOR MET DAT ETEN! Want wat ruikt het er heerlijk.

MENU
‘Bij Visje & Vleesje’ wisselt regelmatig van menu, maar de klassiekers -zoals de Black Angus Cheeseburger en Fish&Chips- blijven uiteraard op de kaart staan. Dit zijn niet voor niets de hardlopers!

Doordat ze gebruik maken van verse producten en elke dag ‘de dagvangst’ in vlees en vis bereiden, proef je de kwaliteit en zijn het voor mij juist de ietwat afwijkende, creatieve en originele gerechten die de pareltjes op het menu omvatten. Wij krijgen van Hui Hu – eigenaar van ‘Bij Vleesje en Visje’ – een rondje kaart en mogen elk stukje kunst, want dat is het, proberen. Als een kind zo blij waren we als bordje na bordje als een waar kunstwerk voor onze neus wordt geschoven. Alles is af, tot op de detail uitgedacht en vernieuwend lekker. Verrassend! Alles is ver boven verwachting goed! Laagdrempelige Luxe. Dat is wat het is.

Laat ik jullie vooral ook even meenemen op reis langs alle gerechten. Slechts met foto’s helaas, voor het proeven ervan verwijs ik jullie toch echt door naar dit ontzettend leuke plekje in het centrum van Arnhem. Iedereen is er welkom en iedereen voelt zich er thuis, dus GAAN!

Maar nu eerst onze Food-Art journey: LET’S GO!

Dish #1: -VOOR- Oesters met limoen vinaigrette & gemberschuim

Dish #2: -HOOFD- Gamba Ceviche met vissaus vinaigrette, venkel & druif

Dish #3: -HOOFD- Bao Duck met hoisin-bruine boter, zeewier & emping

Dish #4: -HOOFD- Groene VIScurry met gefrituurde bloemkool & ananas

Dish #5: -HOOFD- Bio Ribs met honing-thijm, meiknol & geroosterde groentes

Dish #6: -HOOFD- Black Angus Cheeseburger

Dish #7: -HOOFD- Fish & Chips met huisgemaakte frieten

Dish #8: -NA- Hazelnootsoes met hazelnootcrunch & vanille ijs

Dish #9: -NA- Chocotaart pecan & kokos ijs

DRINKS
Wil je bij elk van bovenstaande gerechten een passend wijntje? Daar hebben ze bij Visje en Vleesje absoluut ook verstand van. Van rood, wit, rosé tot mousserend. Alles hebben ze hier in huis om je smaakbeleving optimaal te laten zijn!

Heb ik je enthousiast weten te maken, begrijp jij waarom ik zelf zo laaiend verrast ben of ben je benieuwd en wil jij deze zelfde culinaire en gezellige avond beleven. Kortom:
Wil je deze te gekke hotspot zelf bezoeken?

Bij Visje & Vleesje
Adres: Ruiterstraat 6, Arnhem
Website: http://www.bijvisjeenvleesje.nl/

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.