HOTSPOT: Arzu – The Foodbar Supplier

HOTSPOT: Arzu – The Foodbar Supplier

Lekker eten doen we graag. Maar buiten de deur eten stiekem nog liever, toch? Want wat is er beter dan in een gezellige lunchroom aan een tafeltje te vertoeven met lekker eten wat door iemand anders klaar is gemaakt? Weinig.

In Rotterdam Noord vindt je Arzu, een prachtig zaakje met een huiselijke sfeer, waar ze een menukaart hebben waar je u tegen zegt. Zowel vanwege de hoeveelheid gerechten waar uit gekozen kan worden, als de diversiteit in gerechten. Van zoet (lees: écht zoet-zoet) tot gezond, bij Arzu vindt je het allemaal.


CONCEPT
Het begon allemaal met handmade foodbars en vegan truffels. In 2015 ging Arzu hiermee aan de slag. Onderhand is het aanbod foodbars ontwikkeld tot meer dan 20 smaken, waaronder bestsellers als de Peanutbar, SaltedCaramel, Redvelvet en de Hazelbar.


Het idee achter de foodbars is dat ze als overheerlijk en prachtig cadeau gegeven kunnen worden aan de special people in jouw leven. Maar dat ze uiteraard ook kunnen dienen als ultiem verwen moment voor jezelf.

Na 2 jaar succesvol mensen verslingerd maken aan de foodbars besloot Arzu om de deuren van een horeca gelegenheid te openen. Sinds 2017 pronkt hun eerste locatie op de Bergweg in Rotterdam Noord.


MENUKAART
Ben je gek op American style pancakes? Ga dan naar Arzu! De menukaart bestaat namelijk alleen al voor bijna de helft uit 19 verschillende soorten pannenkoeken. Van Applepie, Oreo, Redvelvet en Pistache, tot Goat(cheese), Carrotcake en Popeye. Deze fluffy en hemelse torentjes zijn niet alleen onwijs smakelijk, maar ook nog eens prachtig om naar te kijken (Insta food pic, woehoe!).

Maar daar stopt het niet! Arzu serveert ook met liefde verschillende soorten broodjes, smoothiebowls, salades en diverse planken met een mix van gerechten. Uiteraard allemaal te bestellen met een goddelijke foodbar on the side.

Vergeet ook vooral niet een verse thee samen te stellen. Kiezen uit producten als verse munt, kaneel(stokjes), appel, gember, citroen, rozen en sinaasappel is moeilijk… maar zeker de moeite waard!

INTERIEUR
Je waant je in de meest gezellige, warme sferen, wanneer binnen bij Arzu. Precies zoals het geserveerde eten en drinken je omarmt, zo verwelkomt de lange houten tafel met ‘kletspot’ je eveneens. Voor je het weet zijn er uren voorbij gevlogen en is het helaas weer tijd om naar huis te gaan.

Foto’s door Cindy v/d Werf.

Wil je deze te gekke hotspot zelf bezoeken?

Arzu – The Foodbar Supplier
Adres: Bergweg 209a
Website: https://arzuthefoodbarsupplier.com/

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.