Het Lunchmoment (Rotterdam) – Salad Jars

Het Lunchmoment (Rotterdam) – Salad Jars

We hebben allemaal behoefte aan lekker en gezond eten, maar helaas staat gebrek aan tijd vaak in de weg van het maken van een voedzame lunch. Gülay van Het Lunchmoment heeft daar met haar kersverse bedrijf dé oplossing op gevonden: Gezonde lunch salades die aan huis of op werk worden bezorgd!

– “Ik ben Gülay en ik ben Het Lunchmoment gestart, omdat ik vind dat jouw lunchmoment elke dag een feestje moet zijn. Gezond, vers en verantwoord. Zoals jij het zelf zou maken, als je daar de tijd voor zou hebben.”
Dat zegt toch eigenlijk al genoeg?

CONCEPT

Per week ontvang je een selectie aan salades, die in leuke glazen potten geleverd worden. Je kunt kiezen uit 3 tot 5 maaltijden en afhankelijk van je werkweek is dit aantal per week aan te passen. Je ontvangt een ander recept per dag, zodat de variatie er lekker in blijft!
De salades worden op basis van de schijf van 5 samengesteld, met rijkelijk gebruik van peulvruchten. Dressings, nootjes en zaden worden meegeleverd.

E-nummers worden weggelaten, wat natuurlijk top is! Het Lunchmoment gebruikt geen geur-, kleur- en smaakstoffen in hun salades en dressings. Alle gerechten worden puur natuur bereid, want clean eating staat voorop.

Momenteel bezorgt Het Lunchmoment in Rotterdam en omstreken. Je kunt op de website nagaan of er bij jou in de buurt bezorging mogelijk is. De droom van Gülay is wel om uit te breiden naar meer steden in Nederland.

BEDRIJVEN

Het Lunchmoment is niet alleen voor particulieren, ook bedrijven kunnen gebruik maken van de service. Wekelijks kunnen zij salades geleverd krijgen – of er kunnen salad jars aangeboden worden tijdens bijvoorbeeld vergaderingen en evenementen. Dit is perfect voor bedrijven die hun personeel en zakenrelaties gezonde opties willen bieden.DUURZAAMHEID

De salades zijn vers verpakt in glazen potten. Deze worden hergebruikt, hierdoor draagt Het Lunchmoment bij aan de circulaire economie. Bij elke volgende bezorging kunnen de lege potten ingeleverd worden. De bezorger neemt ze mee terug, waarna ze weer gevuld kunnen worden met nieuwe lekkere lunch gerechten.
De bezorger komt trouwens gewoon op de fiets. Ook weer goed voor het milieu!

Ook wordt er gedacht aan duurzaamheid door het gebruik van lokale producten, dus van Hollandse bodem.

LIDMAATSCHAP

Flexibel? CHECK! Dat is het zeker, op alle vlakken zelfs.
Via de website kun je wekelijks jouw abonnement en je bezorg adres wijzigen.
Even pauzeren? Mogelijk!
Opzeggen? Ook altijd mogelijk!
Jouw lidmaatschap is gemakkelijk te beheren via je persoonlijke klant omgeving.

RECEPTEN

Er wordt elke week een nieuwe planning qua recepten opgesteld, om ervoor te zorgen dat je niet alleen per dag maar ook per week kan genieten van variatie. Op de website van Het Lunchtmoment staat het menu zo’n 4 weken vooruit gepland. Hierbij wordt gekeken naar 3, 4 of 5 dagen en Vega of Regular.

WEEK 3: 14 TOT 18 JANUARI

Op basis van 5 dagen en Vega heb ik de service van Het Lunchmoment uitgeprobeerd.

DAG 1
– Sweet Eyed Peas


DAG 2
– Pumpkin Love


DAG 3
– Cinnamon Quinoa


DAG 4
– 3 Bean Vegan


DAG 5
– Turkish Bulgur


Mijn persoonlijke ervaring is dat het voornamelijk heel erg makkelijk is. En dat is top! Vooral tijdens drukke dagen waarop er veel werk verzet moet worden en je al snel vergeet pauze te nemen om gezond te eten is deze service een absolute uitkomst. Het staat namelijk al klaar! Een snelle trip naar de koelkast is zo gepiept.

Maar dat is stiekem niet eens wat mij het meest heeft geënthousiasmeerd. Het is de smaak van elk gerecht… de versheid, de combinatie van ingrediënten wat het écht de moeite waard maakt.
Ik moet ook wel zeggen dat ik me na 5 dagen gezond lunchen een stuk fitter voel. Dus als je nog steeds aan het kwakkelen bent door die (verdomde) feestdagen dan moet je Het Lunchmoment zeker eens uitproberen.

KORTINGSCODE

In samenwerking met Gülay en Het Lunchmoment bieden wij een kortingscode aan waarmee er een menu naar keuze uitgeprobeerd kan worden. Denk: Een week lang gezond lunchen met 50% korting! Dat is al vanaf €2,99 per salade (wanneer je kiest voor 5 vegetarische salades).

Vul de code in wanneer je een bestelling plaats et voilà, jouw gezonde salades zijn in the pocket.
CODE = healthylunch

Geniet ervan!

HET LUNCHMOMENT
Website: https://www.hetlunchmoment.nl/

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.