HEMA paasei pop-up shop

HEMA paasei pop-up shop

Chocolade, wie is er niet dol op. En het is niet alleen hemels lekker, maar het is ook nog is erg goed tegen bijvoorbeeld stress. Ik weet hier namelijk echt allés van (lees: scriptiestress).
In mijn scriptieperiode, die nu godzijdank is afgelopen, was chocola echt een lichtpuntje voor mij. Maar chocolade is niet alleen een redmiddel tegen stress of liefdesverdriet, het is namelijk ook nog is goed voor het hart, rijk aan mineralen, zorgt voor de aanmaak van endorfine en werkt als een natuurlijk antidepressiva. Kortom: je wordt gewoon een veel leuker mens als je chocolade eet!

Ook de HEMA weet dit. Zo werd er in aanloop naar Pasen de HEMA paasei pop-up shop geopend op de Runstraat 25 in de Negen Straatjes in Amsterdam. Een echt walhalla van chocolade paaseitjes. Do i need to say more?

 

 

 

 

 

Op 8 maart werd de pop-up shop officieel geopend en werden er drie nieuwe smaken paaseitjes geïntroduceerd:
tompouce, discodip en koffie-crisp.

Tot 1 april kan je in de pop-up shop naast de drie nieuwe smaken ook nog 15 andere verschillende smaken paaseitjes uit het assortiment scheppen. Zo ook mijn all time favourite caramel zeezout. Maar ook kokos, butterscotch, praliné en ga zo maar door. De keuze is reeeuze.

 

 

 

 

 

Mijn glimlach was niet van mijn gezicht af te krijgen deze dag. De combinatie HEMA en chocolade maakte mij al intens gelukkig, maar mijn geluk kon helemaal niet meer op toen ik naar beneden ging en daar een bállenbak aantrof. Ik bedoel hállo een ballenbak!!! Wanneer kan je nou, als ‘echte’ volwassene, ongegeneerd de ballenbak induiken (zonder dat iedereen je aanstaart).  Nou ik kan je vertellen, dat kan dus in de HEMA pop-up store.

Zie hier de definitie van ultiem geluk

En ik kan je vertellen, dit ging nog wel even door.

Wil je zelf ook een duik nemen in de ballenbak en de nieuwe smaken proeven? 

De HEMA paasei pop-up shop is geopend op:

Maandag van 12.00 tot 18.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur

Veel plezier!

 

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.