HOTSPOT: De Hoeve van Nunspeet

HOTSPOT: De Hoeve van Nunspeet

De zomer overviel mij. Begin oktober verwachten wij ons eerste kindje en om die reden waren we heel ergens anders mee bezig geweest het hele jaar. Na de zomer zou het gaan gebeuren, dus als de zomer al hier is, dan is die kleine ook al bijna daar. Hoewel er ons heel veel geluk staat te wachten, moeten we de laatste 2 maandjes ook vooral nog voor ons eigen geluk kiezen. Lekker met zijn tweetjes, even helemaal niks anders dan de liefde en het leven vieren. Dat moet een mens natuurlijk sowieso -de liefde en het leven vieren-. Dus voila, that’s what we did; Hotel de Hoeve van Nunspeet nodigde ons uit voor een geheel verzorgd dagje en nachtje in dit fijne hotel waar je voor een beetje levensgeluk niet heel ver hoeft te zoeken.

CONCEPT

Hotel de Hoeve ligt zo heerlijk verscholen in de mooie omgeving van Nunspeet dat je er waarschijnlijk nooit komt als je het niet kent. ZONDE! Want als “genieten, proeven en ontspannen” je motto is als hotel dan weet je dat je goed zit. Omringd door de bossen van de Veluwe hoef je hier maar binnen te stappen om weer even uit te ademen.

Is natuur je ding? Dit is jouw plekkie! Houd je meer van cultuur? Slenter heerlijk door de historische stadjes van Elburg, Hattem en Harderwijk. Plof je liever gewoon lekker neer in je fijne hotel bed, met een borrel, een hapje en Netflix? De kamers van De Hoeve zijn gemaakt voor de ultieme serial chiller! Wij gingen voor een lekkere combinatie van deze 3 en hadden het idee dat we na 24 uur een week waren weg geweest. We huren een elektrische fiets -voor het eerst in ons leven-. Maar ik kan niet anders dan zichtbaar genieten als we langs het Veluwemeer fietsen en de wereld als van ons voelt. Langs de weilanden pikken we bij een afgelegen boer nog een bakje verse blauwe bessen op die hij daar zelf verbouwd en met de zon op ons bolletje drinken we nog een nul-punt-nulletje op het terras in het Historische Elburg. Het leven kan zo makkelijk ineens zo mooi zijn. Zon, natuur en nepbier. Ik ben gelukkig!

KAMERS

Hotel de Hoeve telt 85 kamers met stuk voor stuk een fantastisch uitzicht op de natuurrijke omgeving. Door een recente restyling zijn ze modern en van alle gemakken voorzien. Tenzij jij thuis ook een douche hebt met de optie om een lekker gebruind velletje te krijgen door een ingebouwde UV lamp terwijl jij je wast, valt hier je mond open van verbazing. Of wat dacht je van de gordijnen die middels een handig paneeltje openen en sluiten. Of even je spiertjes losmaken met een infraroodpaneel in de badkamer? Ik kan alleen maar zeggen; LUXE 2.0 is aanwezig! Ik wil het thuis allemaal! De bedden zijn net wolkjes en na een drukke dag vallen we hier dan ook als een blok in slaap.

FOOD

Een lekker bakkie halen? Nog even rustig ontbijten of lunchen voordat je de hele dag op pad gaat of s’avonds uitgebreid (h)eerlijk dineren met een goed glas wijn als je weer terug komt? Hoe fijn is het om dit gewoon allemaal IN je hotel te kunnen doen! Wij mochten het diner en ontbijt komen proberen. The pictures say it all; KEIHARD GENIETEN!!

ARRANGEMENTEN

Wil je extra romantisch doen? Extra hard genieten? Of heb je die totale ontspanning meer dan nodig? De Hoeve biedt ook fijne arrangementen aan om je verblijf compleet te maken. Zo kun je kiezen uit een wellnessarrangement met een dagje vertoeven bij de Veluwse Bron, een culinair arrangement waarbij je kunt genieten van een te fijn 3 gangen menu of een fiets arrangement zodat je de veel te mooie omgeving kunt gaan verkennen met de elektrische stella fietsen die ze aanbieden. Dat deze plek niet alleen is voor de oude garde hebben wij zelf mogen ondervinden. NU JIJ NOG!

Wil je deze te gekke hotspot zelf bezoeken?

Hotel De Hoeve van Nunspeet

Adres: Elspeterweg 14, Nunspeet
Website: https://www.dehoevevannunspeet.nl/

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.