Ik wil Bolletje… met ijs!

Ik wil Bolletje… met ijs!

“Oh, kom er eens kijken; wat er op mijn ijsje zit!”

Ze vliegen je net na -de dit jaar wel erg hete- Hollandse zomer al om de oren. Maar inmiddels zitten we met onze kont midden in de natte herfst en mogen we ze ongegeneerd in de koffie dompelen of in chocolade omhuld met handenvol ons mondje induwen. Kruidnoten!

BOLLETJE OP JE BOLLETJE

Waar je “ik wil kruidnoten” zegt, zeg je “ik wil Bolletje”. De Bolletje bakkers en bakkerinnen bakken de gewilde kruidnoten al jaren volgens geheim toprecept en kwamen dit jaar met een wel heel bijzondere samenwerking. Kruidnoten als topping op je ijsje; Bolletje op je bolletje!

Deze Bolletje take-over maakt dat jij waarschijnlijk heel snel op je fiets springt voor een ijsje met kruidnoten bij de ambachtelijke ijssalon van Heldro in Nijmegen.

HELDRO

“Heldro?” Hoor ik je zeggen. Het extreem romige dagverse ijs is een begrip in het Zuid-oosten van Nederland. Ook wel ‘het witte goud’ genoemd. Al ruim tachtig jaar maakt Heldro ijs volgens het originele, geheime recept; zoet, zacht en vol van smaak. Het ijs van Heldro is verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in de regio en bij de opscheppunten in Ottersum en Nijmegen. Ultra-vers schepijs, geen 672532759871354628 verschillende smaken, maar puur, vers en aan te kleden naar eigen smaak met de lekkerste toppings. Precies waarom je net nu moet komen proeven; Bolletje toppings in da houuuuse!

BOLLETJE POP-UP

Tot begin december kun jij je eigen ultieme Bolletje ijsje gaan samenstellen. Elke dag kun je kiezen uit 2 basis smaken ijs, waarna jij je keuzestress moet proberen te overwinnen in de wild world of toppings. Want; de keuze is reuze!

Wil jij je ijsje in een bakje, hoorntje of bubbelwafel? BUBBELWAFEL? Say whaaat!? Zelfs deze onderging een Sintje Nicolaas make-over met Bolletje taai taai.

Na het kiezen van 1 van de 2 smaken ijs, mag je helemaal los! Heldro wisselt dagelijks van toppings, dus je ijsje is nooit hetzelfde. Witte- , pure- of truffel kruidnoten, Bolletje en Heldro rocken jouw herfst elke dag weer. Want op deze manier is ijs echt niet alleen lekker in de zomer. Als je denkt dat Sinterklaas vrijgevig was heb je het mis; bij Heldro kies je als je wil er ook nog een (warm) sausje, nootjes, fruit en slagroom bij. Als jij maar geniet!

Lekkerder wordt het niet.

Go get it!

Wil je deze te gekke pop-up zelf bezoeken?

Heldro IJs Nijmegen
Adres: Burchtstraat 122, Nijmegen
Website: https://heldro.nl/

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.