Bloggers

Francesca Cornelissen

Nijmegen
Als fotograaf en foodie de hele wereld over reizend, stop ik al mijn creativiteit en ervaringen in mijn blogs. Voorheen schreef ik met name over voeding, maar door mijn reislustige leventje ontkwam ik er niet aan om reizen en lifestyle hier ook een groot aandeel in te geven. Deze Miss Positive wil graag haar happy vibes over het internet verspreiden, en dat doe ik graag met jullie!
86 Articles

Kim Longwood

Kim Longwood. Een buitenbeetje, een brutale en stoere meid, maar met een puur hart. Verliefd op het leven en gepassioneerd over passie. Ik schrijf graag mooie verhalen, met emotie gevulde gedichten en pakkende artikelen over alles wat de wereld te bieden heeft.
22 Articles

Nadia Khaleghi

Schrijvende foodie met online marketing skills. Ik help horeca- en food ondernemers met hun online profilering, blog voor verschillende bedrijven en geef cursussen storytelling en social media voor de horeca. In mijn vrije tijd ga ik, uiteraard, het liefst uit eten. Je maakt me blij met Aziatische eten, biercafé's met een goede keuken en cocktailbars.
6 Articles

Gaby Stoffers

Amsterdam
Keuzes maken, ik vind het maar lastig. Zoals het kiezen tussen een nieuwe tas of een nieuwe reis. Klinkt makkelijk zou je zeggen, maar voor mij is dit een behoorlijk dilemma. Dit dilemma heb ik uiteindelijk wel opgelost en die nieuwe reis gaat er komen! Vanaf april zal ik jullie meenemen naar Laos, Cambodja, Vietnam, China, Bali, Australië en de Filipijnen. Ohja en voordat het zover is zal ik jullie tippen met de leukste hotspots uit Amsterdam, daar liggen mijn roots!
4 Articles