Baker&Moore wint: Lekkerste broodje van NL 2018

Baker&Moore wint: Lekkerste broodje van NL 2018

Baker&Moore bevindt zich op de Rotterdamse Westblaak. Met hun #createityourself principe kunnen gasten naar hartenlust hun eigen sandwich of salade samenstellen. Ondanks deze mogelijk staan er ook een aantal sandwiches en salades op de kaart die de Baker’s Family met liefde heeft samengesteld. En precies een van deze sandwiches heeft de titel ‘Lekkerste lunchroombroodje van Nederland 2018’ gewonnen!

MR BAKER GOES ASIA
Met het heerlijke broodje Mr Baker goes Asia gooide Baker&Moore hoge ogen bij de vakjury van vakblad Lunchroom. Baker&Moore eigenaar Paul Bakker vertelt vol trots over de prijswinnende sandwich: “Van het beleg tot het brood, het totaalplaatje moet kloppen. De basis is namelijk vers gesneden B’rustiek boterhammen van Bakkerij Bussing, waar wij sinds dag één mee samenwerken. Deze wordt belegd met à la minute geflambeerde zalm, nori avocado mash, sesam, little gem, oosterse dressing en ingelegde zoetzure bloemkool. De romige kerrie-mayonaise en de crunchy zadenmix maakt de sandwich helemaal compleet!”.

En gelijk dat Paul heeft!
Ik had de eer om dit overheerlijke broodje te mogen proeven, en man man man, wat heb ik genoten. Als ik iemand ‘zalm’ hoor zeggen is mijn aandacht sowieso al getrokken, laat staan in combinatie met een Aziatisch tintje.
Er valt niet over te twijfelen dat de fijnproevers die dit broodje hebben bestempeld tot het lekkerste lunchroombroodje van NL 2018 weten waar ze het over hebben.

Maar waar let de jury dan precies op?
Voor de jury is niet alleen de smaak belangrijk, maar ook de presentatie, prijs-kwaliteitsverhouding en de originaliteit van het broodje. Met reacties als “Heerlijk, met name de fijne rooksmaak van de zalm.”, “Wat bijzonder en origineel, het lijkt een sushi gerecht op een broodje.” en “Deze sandwich is het omrijden naar Baker&Moore waard.” kan er wel gesteld worden dat Baker&Moore een terechte winnaar is.

PRIJSUITREIKING
De prijs van Lekkerste Lunchroombroodje NL 2018 gaat naar… Baker&Moore! Hoofdredacteur van vakblad Lunchroom Thijs Jacobs stond vrijdag 9 november met zijn collega’s met een schaal, oorkonde én bloemen bij Baker&Moore op de stoep om het team te verrassen. Naast deze prijzen namen zij ook een personeelstraining van hoofdsponsor Fuze Tea in ontvangst.

Winnende broodje: Mr Baker goes Asia
Prijs: €8,95

Wil je deze te gekke hotspot zelf bezoeken en dit overheerlijke broodje proeven?

BAKER&MOORE
Adres: Westblaak 147
Website: http://www.bakerandmoore.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.