HOTSPOT: RAW 013 Tilburg

HOTSPOT: RAW 013 Tilburg

IMG_0749
IMG_0744
IMG_0733
IMG_0711
IMG_0720
IMG_0731
IMG_0752
IMG_0701

-Tilly is coming for yah!- Hoewel Tilburg niet de eerste de beste plek is waar ik de woorden rauw, industrieel en hip aan zou hangen.. Die gekke brabo’s kunnen er wat van, want: Deze hotspot bewijst otherwise!

SPOORZONE
De spoorzone is een 75 hectare groot gebied waar tot voor kort nog niet zo veel meer te vinden was dan dat waar het ooit voor bedoeld was: spoorgebied. De industriële stoere vibe bracht de gemeente op ideeën en de eerste toffe plekjes schoten als paddestoelen uit de grond. Door de ideale ligging, direct naast het station is het niet alleen een makkelijk te bereiken plek, maar ook ideaal voor als de NS weer eens besluit dat je trein een half uur vertraagd is. In plaats van naar de Appie to Go kun je nu gewoon een koffietje, lunch, borrel of dinertje pakken direct om de hoek van het station.

HIPSTER HEAVEN
RAW. It’s all in the name. Want rauw is het. De loods waar vroeger treinen werden gerepareerd, opereert nu volledig als hipster heaven hotspot. De authentieke uitstraling van de loods is bewaard gebleven en opgeleukt met oldskool meubeltjes, cactussen en plantjes. Je kunt er hangen in lekkere onderuit-zak banken, loungen aan american-style restauranttafeltjes of gewoon lekker casual plaatsnemen op de schoolse stoeltjes. Voor ieder wat wils, maar altijd rete hipster. Like we love it!

MENU
Het menu loopt uiteen van snacks bij de borrel, healthy salades tot een perfect gegaard biefstukje in zachte boter met frietjes. Ik dronk er eerst een cappuccino’tje en bestelde de saté welke geserveerd wordt met allerlei bijgerechtjes waaronder een heerlijke salade met mango en bloemkool. Heer-lijk!


Wil je deze te gekke hotspot zelf bezoeken?

RAW 013
Adres: Burgemeester Brokxlaan 79-8, Tilburg
Website: http://www.raw013.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *